Edward Snowden'ın Yeraltı Medeniyeti İddiası!!


Geçtiğimiz yıl Edward Snowden'ın sızdırdığı belgelerde uzaylı varlığına ait kanıtlar dikkat çekti. Snowden'ın sızdırdığı raporlara göre, insana benzeyen bir ırk yeraltında kendilerine ait bir medeniyete sahip ve bize karınca gözüyle bakıyor.

Birçok yetkilinin gülünç bulduğu dosyalar Edward Snowden tarafından National Security Agency NSA'dan sızdırıldı ve kopyaları CIA'ye gönderildi. Sızdırılan belgelere göre, yeraltında yaşayan bu canlılar uzaylı değil ancak insanlardan daha gelişmiş olarak milyonlarca yıldır yeraltında yaşıyorlar.

Belgelere göre kendilerine ait sistemleri olan bu canlı türü, bilgileri deniz altında bulunan merkezlerde saklıyor ve insan ırkının bu sistemlere ulaşmasını engelliyor. Dosyalarda bir diğer dikkat çeken bilgi ise, bu canlı türünün homo sapiens'lerle beraber olarak gelişimlerini sürdürdüğü ancak çok daha gelişmiş bir hal aldığı. Bu canlı türünün ayrıca kendilerini nükleer silahlarla koruduğu ve ulaşılmaları durumunda belirli önlemler aldıkları da dosyalarda yer alıyor.

Edward Snowden dosyaların sızdırılmasının ardından ABD'yi terketmek zorunda kalmış, Venezuella'nın teklifini kabul ederek bu ülkenin başkenti Caracas'a gitmişti. Snowden sızdırdığı bu dosyalarla beraber birçok UFO fotoğraf ve görüntüsünü de sızdırmış, Dünya genelinde büyük etki yaratmıştı.

Not: Edward Snowden UFO araması yaptığınız taktirde birçok yabancı kaynağın olduğunu göreceksiniz. Ancak Türkçe kaynak bulamadım. Bulan ve ulaşan olursa lütfen bizleri de bilgilendirsin.


Hiç yorum yok