UFO Vakası: Takipçi Gözlemi




Daha önce yapmadığım bir yazıyı buradan paylaşma kararı aldım. Yazıyı yayınlarken görgü tanığından da izin aldım. Emrullah Bey'in yazısını olduğu gibi hiçbir şekilde düzenlemeden sizlerle de paylaşıyorum.

Kendisine verdiği izinden dolayı teşekkür ederiz.



Merhaba öncelikle size yaşanmış gerçek bir örnekle sözüme başlayayım. olay benim başımdan geçti. İsmim Emrullah ASLAN 30 yaşındayım.

Yıl: 22.03.2010 
Yer: Şırnak Silopi Siyah Kaya Karakolu Mevkii Alt Pusu 
Saat :02:20

Bu belirtmiş olduğum tarih saat ve yerde o dönemde kısacası askerlik görevimi yapıyordum. Ve her gün olduğu gibi o tarihlerde akşam 6 dan sabah 6 ya kadar pusu nöbeti tutuyorduk. Ben kendi şahsım adına o güne kadar ufolar ve uzaylı yabancı medeniyetler hakkında hep tereddütle yaklaşan var olup olmadıklarına pek inanan birisi değildim.

Timde bende dahil belirli kişilerde monoküler gecegörüş kızıl ötesi dürbünlerden vardı.
Ve bir monoküler dürbünle insan gözüyle göremediğimiz yıldızları açık havada görebildiğimi yani o dürbünle gözle görülmeyen yıldızları görebildiğimi keşfettim. Ve her gece ara ara havaya bakıp yıldızların güzelliğini ve bi o kadarda inanılmazlığı izliyordum. 
Taa ki o tarihe kadar o gece aynı şekilde yıldızlara bakarken bi anda tam tepemde uçakların uçtuğu mesafenin biraz daha üstünde saf beyaz yıldızlardan daha parlak sabit bir ışığın uçaklardan jetlerden 4 5 kat daha hızlı bir şekilde doğu yönüne doğru hareket ettiğini gördüm izlemeye devam ettim emin değilim 1 dk kadar sanırsam o hızda o güne kadar uçan bi hava taşıtı ben hala görmedim. O inanılmaz hızlılıkta uçarken o cisim bir anda hiç kavis almadan hiçbir dönüş manevra yapmadan anlık 90 derecelik bir açıyla ve hiçbir şekilde hız kesmeden dönüş yaptı ve cisimin atmosferimizden dünya dışına doğru ilerlediğini gördüm. aynı hızda ayrılırken bir yandanda o ışık hüzmesi yavaş yavaş azaldı ve 4 sn içinde kayboldu. Olanlardan sonra ben adeta şok geçirdim. muhteşemdi tek kelimeyle.