Bigelow Uzaylılar Hakkında Konuştu


Bigelow Aeruspace'in CEO'su Robert Bigelow verdiği bir röportajda uzaylılar hakkında açıklamalarda bulundu. Bigelow daha önceki açıklamalarında uzaylıları gördüğünü ve onlarla iletişim kurduğunu iddia etmişti. Bir anlamda ünlü işadamının söyledikleri dikkate değer.

Yapılan röportajda Lara Logan'ın sorularını yanıtlayan Bigelow, uzayların varlığına kesin olarak ikna olduğunu ve onların bir gerçek olduğunu ifade ederek tartışmaları beraberinde getirdi. Bigelow açıklamasının devamında, ABD'de bireysel anlamda uzaylıları ortaya çıkarmak için daha fazla para harcayan kimsenin olmadığını iddia ederek, uzaylıların varlığı konusunda kendisinden ne kadar emin olduğunu dile getirdi.

Kamuoyuna uzaylı varlığını açıklama konusunda da çekincesi olmadığı dile getiren Bigelow, uzaylıların varlığını açıklama konusunda kendisine yapılabilecek baskılar konusunda "umrumda değil" açıklamasında bulundu. Bununla birlikte uzaylıların şu an aramızda yaşadığını ve onları aramak için uzaya çıkmak zorunda olmadıkları dile getirerek bu konudaki iddialarını bir adım öteye taşımış oldu.

Not: Sürekli takipçilerim bir süredir az haber yazıyorum bunun sebebi çalıştığım ve okuduğum üniversitelerin final dönemine girmiş olması. Az sabır bol bol yazacağım.