Asıl Uzaylılar Biz Miyiz?


Biz kimiz? Nereden geldik ve neden diğer hayvan türlerine göre farklıyız? Bizlere görece en yakın olan maymunlardan bile farklıyız. Peki bu fark neden? Birçok bilim insanı ve komplo teorisyeni insanlığın Dünya'ya ait olmadığını ileri sürüyor. Birçok bilim insanı insanoğlunun başka uzaylı ırklarla beraber evrilmiş olma ihtimalinden bahsediyor.

Bilindiği üzere Dünya'daki insanlar sonradan iki ayaklı oldu. Bir dil geliştirdi ve beyinlerini kullanarak çeşitli malzemeler ve teknolojiler üretti. Peki neden sadece insan bu kadar gelişim sağladı?

Dr. Ellis ortaya attığı iddialarda insanların bel ağrısı çekmesini yer çekimsiz bir ortamda evrilmesiyle açıklıyor. Dr. Ellis ayrıca insanların 60.000 - 200.000 yıl önce Dünya'ya geldiğini iddia ediyor.

Bu konu hakkında kafa yoran bir başka isim ise Robert Sepher. Sepher'e göre insanlar tek bir atadan gelmiyor ancak hibrit uzaylı türlerden geliyor. Sepher'e göre, eğer herkes aynı atadan gelseydi kan gruplarımız birbiriyle uyumlu olması gerekirdi.

Tüm bunlarla birlikte insanların Güneş'e karşı oluşturdukları hassasiyet ve doğum sırasında yaşamaya hazır olmayan bebeklerin dünyaya gelmesi de insanoğlunun nereden geldiği sorusuna neden oluyor. Bilindiği üzere doğada birçok canlı türü doğumdan hemen sonra belirli hayatsal koşulları sağlayabiliyor ancak bir bebek tek başına bırakıldığında kesinlikle yaşayamıyor.

Kim bilir belki de bir zamanlar insanın olmadığı bir yaşam varken, üstün ırklar bizleri buraya gönderdi ve yaşam oluşturmamıza olanak sağladı.