Tanrı'nın Doğumu (Kitap) - Tanıtım


Araştırmacı Murat Tetik tarafından kaleme alınan ve Paraf yayınlarından 2012 yılında piyasaya çıkan Tanrı'nın Doğumu, evrenin bilinmeyenleriyle ilgili cevaplar bulmaya çalışıyor.

Güzel bir araştırma kitabı niteliği taşıyan Tanrı'nın Doğumu, insanlığın başlangıcı, evrenin oluşumu, melekler ile uzaylı ilişkisi, Kuran'da geçen melek kavramı, Havva ve Adem, uzaylılar, insanlığın kökeni ve gezegenlerle ilgili bilinmeyenleri okuyucusuna sağlam kaynaklarla beraber aktarıyor.

Okuyanı derin düşünmeye iten kitap, yine son sözü okuyucuya bırakıyor. Kitap okunup bitirildiği zaman, Dünya'ya ve evrene hiç bakmadığınız kadar farklı bakıyorsunuz. 

Ayrıca kitap baştan sonra sağlam kaynaklar üzerinden giderek, okuyucuya boş bir varsayımdan çok akla ve mantığı uygun cevaplar veriyor. 

Kısacası Tanrı'nın Doğumu genel olarak evrenin bilinmeyenleri hakkında kafa yoran ve yukarıda bahsedilen konular ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için başlangıç niteliği taşıyor. 

Sonuç olarak Murat Tetik yazdığı bu kitapla çok iyi iş çıkartmış... Umarım yazar bu konular hakkında kitap yazmaya devam eder.

Kitabı bu link üzerinden satın alabilirsiniz.. Tanrı'nın Doğumu - Çağların Başlangıcı (Hayat Nasıl Başladı)



1 yorum

tanrının doğumu dedi ki...

TANRI'NIN DOĞUMU FACEBOOK SAYFASI...
http://www.facebook.com/pages/Tanr%C4%B1n%C4%B1n-Do%C4%9Fumu-%C3%87a%C4%9Flar%C4%B1n-Ba%C5%9Flang%C4%B1c%C4%B1/409024282500620