Kemerburgaz UFO Vakası (13 Mayıs 2009)


Dünya'da birçok UFO görülme vakası yaşantı. Bu vakaların birçoğu kanıt eksikliğinden ve gören insanların tuhaflıklarından ötürü insanlar tarafından soru işaretiyle bakıldı. Birçok fotoğraf, video ve görsel kanıta insanlar sahte, bilgisayar montajı gibi ifadeler kullandı. Nitekim bu yorumların birçoğu gerçekten de doğruydu. Birçok insan bu olayları ticari amaç için kullandı.

Ancak 2009 yılının Mayıs ayında kaydedilen görüntüler, medyada ve UFO meraklıları arasında büyük ilgi gördü. Başta televizyon kanalları olmak üzere, dünya genelinde birçok konferansta bu görüntüler konuşuldu. Hatta bu videoyu çeken şahıslar televizyonlara çıkarak hiçbir ticari kaygı beslemeden olayları anlattı. Kemerburgaz'daki bu görüntüler son yılların en önemli UFO vakası olarak kaldı.

Şahsı fikrim, bu görüntülerin şimdiye kadar kaydedilmiş en ciddi UFO görüntüleri olduğudur. Niketim Kemerburgaz için bahsi geçen ilk UFO görüntüleri bunlar değil. Her yıl onlarca insan, özellikle havanın açık olduğu yaz ayları, Kemerburgaz, Silivri ve Selimpaşa bölgelerinde UFO gördüğünü anlatır. Bu görüntülerin bir kısmı meteoroloji balonu ve uçak, çünkü bunlara bende şahit oldum. Ancak,  işin içinde onlarca insan olunca, bu bölgelerde bir gariplik olduğunu düşünüyor insan.

Yazan: Tugay Sarıkaya

13 Mayıs 2009 Kemerburgaz / İstanbul


Hiç yorum yok