Kitap Önerisi: Tanrı'nın Formülü


Uzun zamandır sizlere bir kitap önermedim. Bu defa alışılmışın aksine sizlere bir roman önereceğim. Pegasus Yayınları'ndan çıkan ve Porketizli yazar Jose Rodrigues Dos Santos'un kendi ülkesinde 3 milyondan fazla satan kitabı Tanrı'nın Formülü, Albert Einstein'ın gizli kalmış bir yazısından yola çıkılarak gelişen olayları konu alıyor.

Mısır'da bir araştırma için bulunan tarihçi Thomas Noronha, İranlı güzel bir kadın olan Ariana'dan İran adına çalışması için teklif alır. Amaç Albert Einstein'ın gizli kalmış ve ortaya çıkan yazısını deşifre etmektir. Ancak olaydan kısa sürede haber olan ABD'li yetkililer de Noronha'nın peşine düşecektir.

Tanrı'nın Formülü yazarın da dediği üzere gerçek bilgiler üzerine kurulmuş bir romandır. Kitabı okurken, uzay nedir? ölümden sonra hayat var mıdır? ışık hızı nasıl aşılabilir? Kuantum fiziği nedir ve bu sorulara benzer uzayla ve fizikle ilgili inanılmaz bilgileri dünyadan gerçek örneklerle öğrenecek ve üzerine düşüneceksiniz.

Kitabın çoğu bölümünde fizik ve uzay hakkındaki konuşmalar romanın önüne geçsede kitabı okurken bu bilgi bombardımanının hiç bitmemesini isteyeceksiniz. Kesinlikle son zamanların en aksiyon dolu ve bilgi yüklü romanı.

Kitabı satın almak için tıklayın (KitapYurdu)

Hiç yorum yok