Uzaylılar Tarafından Kaçırılma (George Adamski)

George Adamski, tarihte uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden ilk insanlardan biridir.

1952 yılında piknik yapmak üzere California'da bir çöle giden Adamski, arkadaşlarıyla oturduğu sırada, bir uzay gemisinin yakınlarına indiğini ve tek parça elbise giymiş bir uzaylının kendisiyle konuştuğunu söyler. Adamski, iddia ettiği uzaylının Venüs'ten geldiğini ve Dünya'nın nükleer gelişiminden kaygı duyduklarını ifade eder.

George Adamski'nin bu iddialarından sonra dünya genelinde birçok insan, Adamski'nin hikayelerine benzer iddialarda bulunur.

Ayrıca uzaylılarla sürekli konuştuğunu belirten Adamski, bu varlıkların Dünya'ya farklı gezegenlerden sürekli olarak geldiğini iddia eder.

Birçok kitaba konu olan bu olay, 50'li ve 60'lı yıllara damga vurmuş ve şaşkınlıkla karşılanmıştır.

Ayrıca Adamski, kendi yazdığı kitabında, kendi dillerini (İngilizce) çok iyi konuşan, karşılaşınca kendisine sonsuz mutluluk veren uzaylılardan da bahseder. Kitabında onlardan hiç korkmadığını dile getiren ünlü ufolog, uzaylıların kendisini uzay araçlarına götürdüğü ve bu gemiyi inceleme fırsatı verdiğini söyler. Hatta George Adamski tarafından çekilen birçok UFO fotoğrafı bugün halen gizemini korumaktadır.

Yaşadığı bu olaylardan sonra UFO'larla ilgili araştırmalar yapan Adamski, 74 yaşında kalp krizinden ölmüştür.

George Adamski'nin iddiaları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler kendisinin yazdığı "Uzay Gemilerinde" adlı kitabı okuyabilir.

George Adamski'nin Çektiği UFO fotoğrafları




Hiç yorum yok