Roswell'de yakalanan UFO!


1947 yılında New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldiği iddia edilen olay, günümüzde halen tartışılmaktır. 1947 yılında Roswell bölgesinde orman kurtarma pilotluğu yapan Kenneth Arnold, kayıp bir uçağı aramaya çıktığında 4 metre yükseklikte 9 tane disk gördüğünü söylemiş, 2 hafta sonrada bir uzay gemisinin ele geçirildiği söylenmişti. Olayın ardında ABD ordusu, görülen cisimlerin meteoroloji balonları olduğunu söyleyerek olayı daha da karmaşık hale getirmişti.

Olay 2008 yılına kadar gizemini korumaya devam etti. Bu süre içersinde yayınlanan birçok görüntü yaşanan olayın doğru mu? yoksa uydurma mı? olduğu tartışmalarını dindirmedi.

Niketim dönemin teğmeni Walter Haut, bir mektup yazdığını ve bu mektubun kendisinin ölümünden sonra açılmasını istedi. 2008 yılında ölüm döşeğinde olan teğmen Haut, 1947 yılında bir uzay aracının ele geçirildiğini ve içinde UFO olduğunu itiraf etti. Ölümünden sonra açılan mektupta, ABD'nin dünya üzerindeki bir çok yeni gelişmeyi, düşen bu uzay aracından aldığı yazılıydı.

İşte yakalanan UFO'nun otopsi görüntüleri (Bu video (+18) içeriğe sahiptir. Çocuklara izletmeyiniz...) 

İzlemek için resme tıklayınız...



Hiç yorum yok