Uzaylılar Hakkında Görüşleriniz? (Anket Sonuçları)

Uzun zaman önce başlattığımız Uzaylı Varlığı Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir? anket sonuçlarını nihayet açıklıyoruz. Anket sonuçları bu sayfanın izleyici kitlesini düşündüğümüzde biraz belirgin olsa da genel bir kanı elde etmek için önemliydi.

Yaklaşık 300 kişilik bir katılım oldu. Katılımcıların sayısı takibi bir kamuoyu görüşü ortaya koymaz ancak bu sitenin izleyici ya da okuyucu kitlesi arasındaki görüş hakkında bilgi verir. Kısacası, bu siteyi takip edenler arasında uzaylılar hakkındaki görüşleri ortaya koyar.

Ankete göre, sitemizi takip eden insanlar arasında %63'lük bir kesim uzaylıların varlığına ve Dünya'yı ziyaretine inanıyor. Hatırı sayılır şekilde yaklaşık %30'lük bir kesim ise uzaylıların varlığına inanıyor ancak Dünya'yı ziyaret ettiğine inanmıyor.

Diğer yandan uzaylı iddialarının ekonomik amaçlarla ortaya atıldığına inanan %4'lük bir kesim var. Ayrıca uzaylılara hiç inanmayan %2'lik bir kesim söz konusu.

Bu sonuçlar aslında devamlı bu siteyi takip edenlerin daha çok uzaylı haberleri beklediğini ya da ilgi duyduğunu da gösterir nitelikte.

Katılan herkese teşekkürler.