Richard Connor: Uzaylıların Varlığını Kanıtladım


Richard O'Connor bir hastanede yarı zamanlı olarak çalışan bir anestezi uzmanı. Uzaylılara olan merakı O'Connor'ı hareket dedektörlü fotoğraf makinesi kullanmaya itmiş. Anestezi uzmanı şimdiye kadar 280 binden fazla fotoğraf çekmiş.

Uzaylılara olan merakını daha da ileri götürerek araştırmalar yapan O'Connor, son çalışmalarından sonra uzaylıların varlığını ve Dünya'yı ziyaret ettiğini kanıtladığı görüşünde. O'Connor'ın son olarak çektiği fotoğraflarda bulanık da olsa bir cisim görünüyor ancak bu cismin ne derece doğru olduğunu söylemek zor. Önemli UFO araştırmacısı olarak kabul edilen Scott Waring de görüntülerdeki cismin uzaylılara ait olduğunu doğruladı. Waring daha da ileri giderek, bu fotoğrafların 2015'in en iyi UFO fotoğrafları arasında olduğunu açıkladı.

Ancak herkes aynı fikirde değil. İnternette birçok insan bu görüntülerin gerçek olmadığı görüşünde. Bizim işimiz durumu sadece aktarmak. İnanma ya da inanmamak size kalmış. Ancak neden bu iddiaları ortaya atanlar sağlam, bulanık olmayan bir UFO görüntüsü yakalayamadı bunu anlamak zor.