UFO'lar Gelecekten Mi Geliyor?


UFO fenomeni yüzyıllar boyunca devam ediyor. Kimileri gördüğünü hatta fotoğrafladığını iddia ediyor, kimileri ise UFO'ların tamamen göz yanılması ve uydurma olduğunu öne sürüyor. Şimdiye kadar NASA ya da Avrupa Uzay Ajansı'ndan bildirilmiş bir UFO gözleminin olmaması UFO'ları daha tartışmalı hale getirirlen, son zamanlarda ortaya ilginç bir teori atıldı.

Bazı UFO araştırmacıları ve bilim insanları, UFO'ların gelecekten gelen insanlar olabileceğini öne sürdü. Bu iddia UFO meraklıları arasında oldukça ilgi görmesine rağmen henüz ispatlanmaktan çok uzak. Ancak bu teoriyi destekleyenler kendilerince ortaya bir kanıt sunuyor.

Albert Einstein'in izafiyet teorisine göre, eğer bir cisim ışık hızına yaklaşık bir hızla yoluna devam ediyorsa zaman yavaşlayacaktır. Eğer bir cisim ışık hızında giderse zaman kavramı ortadan kalkacaktır. Fakat bir cisim ışık hızından daha süratli giderse (300.000 km/s) zamanda yolculuk yapmak mümkün olacaktır. Bu teoriden yola çıkarak akıllara bir soru geliyor. Eğer gelişmiş bir insan ırkı zamanda yolculuğu mümkün kılmışsa...

İşte bu düşünce UFO'lara yeni bir bakış açısı kazandırabilir.