Uzaylılar İnek Kaçırdı Mı?


Uzaylıların 8 binden fazla inek kaçırdığı ile ilgili gelişmeler yıllar boyunca kitaplara, haberlere ve belgesellere konu oldu. Nitekim belirli raporlar dışında bu olay ispatlanamadı. Bütün yaşanan gelişmelerle beraber geçtiğimiz yıllarda FBI'in 70'li yılların sonunda meydana gelen bu olayla ilgili tutanaklar tutarak, uzaylıları sorumlu tuttuğu ortaya çıktı.

UFO'ların kaçırdığına inanılan ineklerin, uzaylılar tarafından el konulduğu ve aradan geçen zaman içerisinde tekrar gökyüzünden dünyaya bırakıldığına dair önemli veriler elde edildi. Yaşanan olay sonrası bölgede soruşturma ve inceleme yapan polisler, kaçırılıp geri atıldığı iddia edilen ineklerin üzerinde yüksek oranda radrasyon saptadı. Ayrıca olayın gerçekleştiği bölgenin etrafında yapılan soruşturmada da ilginç ifadelere şahit olundu.

Olayın tam olarak gizemi çözülemedi ancak FBI biyolojik silah denemesi, satanist gruplar yada dünya dışı saldırı ihtimalini her zaman olasılık dahilinde gördü. Olay bugün gizemini korumaya devam ediyor.

Konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz ?

1 yorum

Unknown dedi ki...

Selamlar,
Ben bu olayın FBI da üzerinde olasılık yorumunu yaptığı biyolojik silah denemesi, satanist gruplar yada dünya dışı saldırı vb... ihtimalini olduğunu düşünüyorum.

Eğer gerçekten uzaylı varsa neden insanlardan saklansınlar ve bu şekilde gizli olaylar gerçekleştirsinler veya gerek duysunlar.
Eğer gerçekten uzaylı var ise :) o zaman aramızda bolca insan kılığına bürünmüş şekilde dolaşıyor ve insanların uzaylılar hakkındaki yorumları, merakları veya korkularını tespit edip, kendilerini gösterme öncesinde gizli planlar yapıyorlar.

Ancak birde bugün ilginç bir haber dolaşıyor internette Eski ABD başkanı Bill Clinton: "Uzaylılar bizi ziyaret edebilir" şeklinde yorumda bulundu ufo ve uzay meraklıları bu konuda çok heyecanlandıklarına eminim.