Zaman Makinesi / Herbert George Wells


Sizlere yeni olmasada okumamış olanlarınızın olduğunu düşünerekten ince ancak bir o kadar okunmaya değer bir kitap tanıtacağım. Zaman Makinesi. Kitabın yazarı tarihe damga vurmuş, bilim kurgu kitaplarının dışında birçok başarılı kitap yazmış yazarlardan Herbert George Wells. Wells'in yazdığı birçok bilm kurgu kitabı bugün tarihin en güzel bilim kurgu kitapları arasında liste başlarında yer alıyor.

Zaman Makinesi ise bunlardan biri. İthaki yayınları tarafından 2014'te Patrick Parrinder'in önsözüyle tekrardan basılan kitabın konusu isminden de anlaşılacağı gibi zaman makinesi tasarlayan bir bilim adamının anılarından oluşuyor.

Bilim adamı, zaman makinesini çalıştırmıştır ve binlerce yıl geleceğe, 802701 yılına gitmiştir. Yolcu'nun gelecekte yaşadıkları ise bizleri adeta yaşadığımız Dünya'nın nereye gittiğini anlatan harika bir hikayeye sahip. Yaklaşık 120 sayfa olan kitabı bir çırpıda okuyabilir ve uzun yıllar etkisinde kalabilirsiniz. Kitap ayrıca inceden sistem eleştirisi de yapıyor. Kısacası, 802701 yılında insanoğlunun yaşamı sizleri düşündürecek.

Kitabı satın almak için tıklayınız (KitapYurdu.com)



Hiç yorum yok