Zamanda Yolculuk Iddiası (South Fork - 1941)


1941 yılında Kanada'da bulunan South Forks Köprüsü'nün açılışı sırasında çekilen fotoğraflardan birinde ilginç bir detay yıllardır konuşuluyor. Çekilen fotoğrafta takım elbiseli insanların arasında 1940'lı yıllara göre modern giyimli bir kişi dikkat çekiyor. Yapılan değerlendirmelerde bu kişinin zaman yolculuğu yapmış olabileceği ve 1941'e göre gelecekten gelmiş olabileceği konuşuluyor. Fotoğraftaki modern görünümlü şahısın elinde bir de kamera bulunduğu ifade ediliyor.

Fotoğraf üzerine araştırma yapan uzmanlar fotoğraftaki modern görünümlü kişinin sanılanın aksine daha eski döneme ait giysiler giydiğini belirtiyorlar. Yapılan değerlendirmelerde, şahışın gözlüklerinin 1920'lı yıllarda piyasaya çıktığı vurgulanırken, tişörtünün ise o dönemde birçok spor takımı tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Ayrıca şahıştaki gözlüklerin fotoğraftan 3 yıl sonra çekilen bir filmde de kullanıldığı ifade edildi.

Tüm bu açıklamalara karşıt olarak ise bir grup insan şahışın elindeki kameranın nasıl açıklanabileceğini ve o dönemde baskı tişörtlerin henüz kullanılmadığını belirtiyor. Olay günümüzde halen gizemini koruyor.

Konu hakkında belge ya da herhangi bir yazı bulan bizlerle paylaşabilir.


Hiç yorum yok