Mars İçin Zor Karar!


Önümüzdeki 10 yıl içinde gerçekleşmesi planlanan ve geri dönüşü olmayan Mars yolculuğu için kafalardaki soru işaretleri artarak devam ediyor.

Kafalardaki birçok soru işareti arasında Popular Science internet sitesi olaya duygusal boyut kattı ve insanların ailelerini ve sevdiklerini nasıl geride bırakabileceği ile ilgili bir haber yayınladı.

Haberde Mars'a gitmek için başvuru yapan ve ilk turu geçen 4 çocuklu Ken Sullivan örnek gösterildi. Ken Sullivan eşinin kendisine "eğer Mars'a gidersen ayrılacak mıyız?" sorusunu sorduğunu dile getirdi. Sullivan'ın eşi ise Ken'in hayallerinin önünde durmak istemediğini söyleyerek ayrılabileceklerini belirtti.

Ancak çiftin çocukları durumdan pek memnun gözükmüyor. Çiftin 12 yaşındaki çocuğu Kaitlyn, babasını her zaman görebileceğini ancak bunun gerçekteki gibi olmayacağı söyleyecek, babasını özleyeceğini ifade etti.

Ken Sullivan'ın eşi, kocasının son tura gelmesi halinde ayrılık konusunu düşüneceklerini ve kocasının bu konu hakkında en azından dürüst davrandığını dile getirdi.

Haberin İngilizce orjinali için tıklayınız..

Hiç yorum yok