U.F.O Meraklılarına Site Önerisi

Son günlerde NASA'nın UFO sonrası kestiği yayın konuşuluyor. Birçok site, forum ve blog günümüzde UFO'larla ilgili birçok fotoğraf ve video paylaşıyor. Video sitelerinde ve televizyonlarda yayınlanmış yüzlerce belgesel var. Ancak bu sitelerin hiçbirisi günlük hatta saatlik olarak aktif değil. Bu durumdan ötürü sizlere, özellikle UFO meraklılarına bir blog önermek istiyoruz.

Sitenin ismi UFO Sighting Daily. Site her gün Dünya genelinde çekilen UFO görüntüleri ve videoları yayınlıyor. Bununla birlikte Merkür, Mars ve Ceres gibi gezegenlerin yüzeylerini araştırıyor ve UFO ya da uzaylı benzeri cisimleri takipçileriyle paylaşıyor.

Site ilk etapta ciddiyetsiz gelebilir ancak site günümüze kadar 30 milyona yakın ziyaretçi çekmiş ve yabancı haber kanallarına kaynak olmuş. Sitenin sahibi Scott Waring ise Dünya çapında bilinen bir ufolog.

Eğer UFO ve uzaylılar hakkında iddiaları ve ilginç teorileri takip etmek istiyorsanız siteyi takip edin. İngilizce bilmiyenlere bile fotoğraflar ve videolar sayesinde çok şey katacaktır.

http://www.ufosightingsdaily.com/