Bluebeam Nedir? / Bluebeam Projesi


Bluebeam kısacası mavi ışıktır. Ancak bluebeam projesi çok daha karmaşık bir olgu. Öncelikle belirtelim, internette sınırsız, abartılı, düzgün, yarım, birçok bilgi var. Kimisi bol keseden atmış, kimisi ölçülü yazmış. Ben burada genel olarak Bluebeam projesinin ne olduğunu açıklayacağım çok da detaya girmeyeceğim.

Bluebeam projesi, gökyüzünde hologramlar, lazer görüntüler, sonik seslendirmeler oluşturarak toplumların inançlarını temelden yıkma ve insanları toplu olarak birşeylere inandırma olarak en kısa haliyle anlatılabilir. Bu proje kapsamında gökyüzünde inanç üzerine ve uzaylılar üzerine görseller oluşturarak bu görselleri insanların temel inançlarını yıkma için kullanılması amaçlanıyor. Böyle bakınca nasıl olabilir ki diye düşünülebilir.

Birçok kaynağa göre projenin amacını insanların Hz. İsa, deccal ya da uzaylı istilasına inandırma. Bir şekilde tüm insanlığı kendi kontrolleri altında tutma amacılanıyor.

Nitekim birçok noktada bluebeam teknolojisi denendi. Ancak henüz yukarıda bahsedilenlerle ilgili bir gelişme yok. Hatta birçok kaynak Kabe'de görünen meleğin de bu teknolojiyle yapıldığını belirtir.

Kısacası amaç insanları gördüklerine inandırarak kontrol altında tutma. Detaylar için birçok kaynak mevcut. Aslında aşağıdaki fotoğraf da denenmek istenileni biraz açıklıyor.