Dünya'da "Uzaylı" Organizma İddiası

Sheffield Üniversitesi'nde araştırmacı olarak görev yapan Milton Wainwright, stratosfere gönderdikleri balonlardan elde ettikleri veriler doğrultusunda Dünya'da bulunmayan uzaylı bir organizmayı keşfettiklerini açıkladı.

Dünya'daki canlı türlerine ait DNA'larla karşılaştırılan sonuçların elde edilen organizmanınkinden farklı olduğu ve Dünya'ya ait olmayan bir canlı türüne ait olduğu ifade edildi. Yeryüzünden 40 km yükseklikte bulunan "uzaylı" hakkında yapılan araştırma "International Astrobiology Journal" tarafından kabul edildi. Ancak bazı bilim insanlarına göre bu araştırma bulguları kanıtlamak için yeterli değil. Nitekim Wainwright'a göre bu organizmaların Dünya ile hiçbir bağlantısı yok.

Tüm bunlarla beraber, Milton Wainwright, Dünya'daki yaşamın asteroitlerden gelmiş olabileceğini inandığına da açıklamalarında yer veriyor.

Şu an için bu araştırma ve elde edilen sonuçlar iddiaların bir adım ötesinde ("International Astrobiology Journal"kabul edilmesinden dolayı). Ancak henüz böyle bir bilginin doğru olduğunu iddia etmek zor. İlerleyen günlerde araştırmanın detayları haberuzay'da olacak.

Kaynak:

http://www.express.co.uk/news/weird/568803/Aliens-25-miles-space-origin-life