Gravity / Yerçekimi (2013) Tanıtımı ve Fragmanı

Yönetmenliğini  Alfonso Cuaron ve David Heyman'ın yaptığı ve bilimkurgu meraklılarının büyük heyecanla beklediği Gravity'nin (Yerçekimi) nihayet ilk fragmanı görücüye çıktı. Çok önemli yapım ve oyuncu kadrosuna sahip filmin dünya genelinde büyük yankı bulacağına hiç şüphe yok.

Filmin başrolünde hemen herkesin tanıdığı Sandra Block ve George Clooney var. Bu iki ismin filme katacağı popülerlik su götürmez bir gerçek. Ancak filmin yapım ve oyuncu kadrosu yanında çokta sağlam bir senaryosu var.

Film son derece normal bir uzay göreviyle başlar. Ancak kısa sürede her şey değişir ve göreve çıkılan uzay gemisi kullanılamaz duruma gelir. Stone ve Kowalsky yaşanan bu olumsuzluktan ötürü Dünya ile bağlantılarının koptuğunu anlar. İkili artık uzayda yalnız ve çaresizdir. Oksijenleri de bitmek üzere olan  ikili kurtulmak için son şans olarak uzayın derinliklerine inmeye karar verir.

Filmin Ekim 2013'te Türkiye'de vizyona girmesi bekleniyor. "Gravity" ayrıca izleyicilere 2D ve 3D seçeneği de sunacak.

Değerlendirme: Film tüm uzay ve bilimkurgu meraklılarının beklediği bir filmdi. Oyuncu ve yapım kadrosu filmin kalitesi hakkında bizlere ipuçları veriyor. Eminim benim gibi birçok uzay meraklısı ve bilimkurgu sever Gravity'i  4 gözle bekliyor.

Filmin Fragmanı


Hiç yorum yok